(16.08.2006 - Скопје - ЈП Службен весник на РМ)

EВРОАМБАСАДОРОТ ЕРВАН ФУЕРЕ, ВО ПОСЕТА НА ЈП СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РМ

(07.07.2006 Брисел - Кралство Белгија)

РАБОТЕН СОСТАНОК НА ГРУПАТА ЗА DATA CAPTURING AT SOURCE

(04-05.04.2006 - Скопје)

ПОСЕТА НА ДЕЛЕГАЦИЈА ОД КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ОФИЦИЈАЛНИ ПУБЛИКАЦИИ НА ЕВРОПСКАТА УНИЈА (OPOCE)

(27-28.03.2006 - Скопје)

ПОСЕТА НА ДЕЛЕГАЦИЈА ОД СЛУЖБЕНИОТ ВЕСНИК НА УНГАРИЈА

(16-17.03.2006 Луксембург - Големото Војводство Луксембург)

РАБОТЕН СОСТАНОК НА ГРУПАТА ЗА XML СТАНДАРДИ

(7-9.03.2006 - Будимпешта - Унгарија)

СРЕДБА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА СЛУЖБЕНИТЕ ВЕСНИЦИ ОД РЕГИОНОТ

(8-10.10.2005 - Луксембург - Големото Војводство Луксембург)

РАБОТНА ПОСЕТА НА СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА ЕУ

(8-9.09.2005 - КОПЕНХАГЕН - ДАНСКА)

ВТОР СОСТАНОК НА ФОРУМОТ НА ЕВРОПСКИТЕ СЛУЖБЕНИ ВЕСНИЦИ