Огласи

ОГЛАСИ

Интерен оглас број 1/2022 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи PDF

Пријава за интерен оглас број 1/2022 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас број 1/2022 за унапредување на административни службеници Преземи


********


Интерен оглас број 1/2021 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи PDF

Пријава за интерен оглас број 1/2021 за унапредување на административни/јавни службеници Преземи

Одлука за избор на кандидати по Интерен оглас број 1/2021 за унапредување на административни службеници Преземи


Scroll to top