Почитувани,

За да се најавите на сервисот ве молиме да кликнете на следниов линк:
Сервис за колаборација

Доколку имате технички проблеми и ви е потребна помош, Ве молиме да ја инсталирате апликацијата за техничка поддршка -Teamviewer верзија 11. Истата може да ја преземете на следниов линк: Teamviewer 11
 
За евентуални проблеми или прашања ве молиме да се обратите на
oglasi@slvesnik.com.mk или на 02/5512450